Montage medewerker m/v

AJB Instrument B.V. is een fabrikant van producten voor de medische industrie, de high technology industrie, de algemene fijnmechanische machinebouw en de matrijsbouw. AJB Instrument B.V. is gevestigd in Rozenburg en maakt onderdeel uit van de Madern groep met bedrijven in zowel binnen als buitenland. Er werken bij AJB Instrument B.V. in totaal 18 medewerkers. 

Voor AJB Instrument B.V. zijn wij op zoek naar een:

Montage medewerker (m/v)

De functie
Als montage medewerker bent u verantwoordelijk voor het seriematig samenstellen, afwerken en controleren van hoogwaardige fijnmechanische instrumenten. Naast montage werkzaamheden kunt u ingezet worden voor het afwerken van fijnmechanische componenten en of andere voorkomende werkzaamheden binnen AJB Instrument B.V. 

Het betreft een parttime functie voor ongeveer 32 uur in de week.

Functie-eisen
Deze functie vraagt om een accurate en nauwkeurige werkhouding. U bent handig en heeft een vaste hand voor het monteren van kleine precisie onderdelen. U haalt plezier uit het netjes opleveren van de te monteren instrumenten of na te werken werkstukken. Affiniteit of ervaring met een productiebedrijf/techniek is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een boeiende zelfstandige functie. U werkt in een modern bedrijf met een goede technische infrastructuur. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor de functie zijn goed.

Uw sollicitatie
Indien u belangstelling heeft voor deze functie, dan nodigen wij u uit uw schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae te richten aan AJB Instrument B.V.
ter attentie van de heer E. Franken van de afdeling Personeelszaken, Postbus 1173, 3180 AD Rozenburg. E-mailen kan ook: pz@madern.com.

Acquisitie naar aanleiding van de advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.